BlackLine Tools


VÄLKOMMEN TILL BLACKLINE TOOLS DIGITALA TID FÖR SVARVNING

Planeten är överflödig med människor som vågade in i svarv-världen och som, genom ren frustration, gav upp. I verkstaden ligger är ett omfattande utbud av utrustning som aldrig kommer användas igen!
 
Den främsta anledningen till att människor inte förföljer denna hobby är centrerade kring teknikerna och kostnaderna för skärpning av höghastighetsstål [HSS]-verktyg. Skarpa verktyg är inte ett "trevligt att ha" men ett viktigt inslag i träning. Även med skärpade verktyg finns det många som ger upp på grund av dåliga erfarenheter.

 

BLACKLINE TOOL COMPANY, BUSINESS

BlackLine Tools föddes ut en absolut fascination av det underbara och spännande attributet till en av naturens underverk, trä, och välsignade med framgångar i utvecklingen från 1:a principerna av flera prisbelönta toppmoderna teknologier och processer, av en grupp människor vars liv har tagit en spännande ny dimension genom träsvarvningsvärden.
 
Att vara exponerad för de många fasaderna av träning och avancerad teknik och processer, har grundarna av BlackLine Tools varit privilegierade att träffa några av de mest magnanimösa svarvarna, som alla har en passion för sin hobby/affärer och generöst delar idéer och tittar med glädje, som andra får njutning från svarvning.
 
Vi etablerade BlackLine Tool Company med det specifika målet att tillhandahålla befintliga och "skulle vara" svarvare med en lättanvänd, säker, prisvärd och problemfri väg till denna underbara konstform. Framför allt vill vi ge våra värderade kunder möjlighet att kringgå många av komplexiteten i att komma igång och för att säkerställa att de från början har möjlighet att skaffa säkra, prisvärda verktyg av hög kvalitet som gör det möjligt för dem att gå in på en ny hobby eller affärsverksamhet.
 
Vi hos BlackLine Tools fortsätter att driva innovationskuvertet när vi strävar efter att förse er, våra värderade kunder och partners med de allra bästa överkomliga lösningarna i din strävan efter perfektion för att träsvarvning och det allt ökande antalet konstgjorda material.


Refine Search

Handtag
Skaft