Mässor/öppethus och andra nyheter

2017-10-15 Ny hemsida, stor uppdatering för oss. Denna uppdatering var meningen att ske när vi hade våran Veritas demo för ett par veckor sedan, men en massiv serverkrasch, har gjort att det fått flytta fram till nu. Ni har säkert upplevt störningarna de senaste veckorna som var efterdyningarna av att servern kraschade. 

Nu är vi på banan igen. Vissa störningar kommer förekomma under dagen och de närmsta dagarna vid uppdateringen. Vi hoppas på överseende med detta. 

När allt är igång är vår önskan att man kommer få en bättre upplevelse här hos oss. Man får även lättare att nå våra syster-shopar. Finns en 'banner' övers på förstasidan där man kan klicka för att komma till dem lättare. De kommer också få ett nytt utseende under den närmsta tiden. Kommer också lite nyheter framöver, titta förbi ofta eller anmäl er till nyhetsbrevet så missar ni inget. Vi ber igen om ursäkt över störningarna som har varit och förekommer.


2017-09-22 till 24  Veritas demodagar - vi får besök av Veritas, Vic Tesolin kommer och visar Veritas sortiment. Vi håller denna gång till på Galleri Greger Hornsgstan 46 


2017-05-12 till 14 finns vi på Trä, Folk och verktyg som hålls på Subtopia i Botkyrka utanför Stockholm - mer info här


2017-04-29 - Öppethus hos oss, med besök av Deneb från Lie Nielsen


2016-09-01 - En nyhet från oss är mjölkfärg, en naturlig och lättjobbad färg, finns i 20 kulörer!