Om oss


Rubank Verktygs AB  är ett företag som satsar på kvalitets handverktyg för träbearbetning. Vi finns i Farsta söder om Stockholm med kontor och lager. Vi vill kunna leverera verktyg  snabbt till våra kunder och satsar därför att ha dom mest populära artiklarna i lager. Våra verktyg är i huvudsak hyvlar, hyvelstål, sågar och stämjärn och tillbehör för underhåll och slipning av dessa.


Gillar du handhyvling eller ryggsågar ? Eller hantverket som så ? Då har du kommit rätt, jag hoppas du hittar något som passar, hör av dig om du funderingar, ring oss ! Vi jobbar med Veritas handhyvlar och tillbehör, tex. deras poppulära slipjigg och så har vi ersättnings hyvelstål från Hock tools som passar äldre handhyvlar av alla typer. Det finns även hyvelstål för dig som bygger dina egna hyvlar efter tex. James Krenovs metoder.


Företaget startade 2010! Våra nyheter ser du på våår Facebook sida eller på förstasidan. Iband så kommer också ett utskick per e-post. Vi försöker hålla antalet utskick lågt, så din inkorg inte ska fyllas med mail från oss i onödan!


Känslan i att jobba med bra verktyg är det som är en drivkraft för oss, vi gillar det!  För att låna lite :
"Kärleken till trä består av vassa verktyg." sa snickarmästaren Tomas Tempte i sin bok "Arbetets ära"

Kontakta oss på info (ät) hyvlar.se eller ring 08-724 75 10